AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtını kaşımak

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı kaşımak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını kaşımak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak bir yere taşınmaya, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kişinin rahat nefes alacağına yorulur.

Kahve falında sırt kaşımak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir