AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kaşımak

Kahve falında bacağını kaşımak

Kahve falında bacağını kaşımak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kendisine uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında bacağını kaşımak gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında bacağını kaşımak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak manevi olarak çok yıpranılacağına, gergin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını kaşımak isyan edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırt kaşımak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Kahve falında saçını kaşımak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtını kaşımak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kafa kaşımak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kaşımak her türlü konforsa sahip olunacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir