AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnını kaşımak

Kahve falında alnını kaşımak

Kahve falında alnını kaşımak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, rahatının yerine geleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında alnını kaşımak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında alnını kaşımak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında kafayı kaşımak uzun süre işsizlik çekeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu kaşımak toplum için faydalı işler yapacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kaşımak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kaşımak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında başkasını kaşımak ferahlayacağına, esenleyeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kaşımak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir