AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırt kaşımak

Kahve falında birinin sırt kaşımak

Kahve falında birinin sırt kaşımak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yaşamının tazeleneceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sırt kaşımak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtını kaşımak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırt kaşımak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında sırt kaşımak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak küskünlüklerin oluşacağına, yoğun stres altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtı kaşımak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak yaptığı iş ile başarılı olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir