AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin düzgün gideceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mallarının artacağına alamet eder.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine yorulur.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir