AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak ruhunu güzelleştireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek çok önemli noktalara geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir