AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kuru sümük görmek

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan kuru sümük gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bununla yüceleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret eder.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek sorunlarının çözümünde destek olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir