AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının burnunda sümük gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kazancını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir