AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ailesini kaybedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sümük çıkardığını görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, tabiatı kötü olan kişiye delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet eder.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek koyu muhabbette kalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek aralarından su sızmayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir