AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümük çıkardığını görmek

Kahve falında sümük çıkardığını görmek

Kahve falında sümük çıkardığını görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında sümük çıkardığını gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında sümük çıkardığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sümüklü peçete görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun sümüğünü silmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde sümük görmek halinin iyi olduğuna, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir