AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl koparmak

Kahve falında burnundan kıl koparmak

Kahve falında burnundan kıl koparmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl yolmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunda kıl görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yanlış seçimler yapacağına delalettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek elinin de bolluk göreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir