AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda kıl görmek

Kahve falında burnunda kıl görmek

Kahve falında burnunda kıl görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir evlat olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunda kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında burnundan kıl görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek işinde terfi alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına inanılır.

Kahve falında burnunun içinde kıl görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir