AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kıl kopardığını gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında burnunda kıl görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek hidayete erip huzuru bulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak kazancın ikiye katlanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir