AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnun üzerinde kıl gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, ferahlık veren sözler duymaya delalet eder.

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun içinde kıl görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunda kıl görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kıl yolmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işinden ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir