AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak kişinin yaşamının değişeceğine, günahlara rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan kıl kopardığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek borçlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunda kıl görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kıl koparmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir