AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, borçların biteceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kıl çekmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında burnundan sümük çekmek kısmetlerinin bollaşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu uzun görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnu uzun kadın görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir