AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl çıkarmak

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan böcek çıkarmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir