AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan uzun kıl görmek

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek her zaman çok başarılı olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında burnu uzun görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu uzun görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet eder.

Kahve falında burnu uzun kadın görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan kıl yolmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir