AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kil almak

Kahve falında burnundan kil almak

Kahve falında burnundan kil almak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında burnundan kil almak gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında burnundan kil kesmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında burnundan kil almak düzeninin yeniden sağlanacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kil maskesi yapmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kil sürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında toprak kil görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüze kil görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kil toprak görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulur.

Kahve falında bacakta killari almak işlerinde başarılı olacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir