AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil sürmek

Kahve falında kil sürmek

Kahve falında kil sürmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kil sürmek gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında kil sürmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında yüze kil sürmek büyük atılımlar yapılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında namazi ters kilmak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bacak killari görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bacağindan kil çekmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk alti killari görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kil toprağı görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir