AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kil görmek

Kahve falında yüze kil görmek

Kahve falında yüze kil görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze kil gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Kahve falında yüze kil sürmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kil görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında namazi ters kilmak bir sebeple çok zorlanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kil maskesi yapmak sevinç gözyaşları dökmeye, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak kil görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında kil toprağı görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kil taşı görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında kil sürmek elde bulunan imkânların artacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir