AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kil görmek

Kahve falında toprak kil görmek

Kahve falında toprak kil görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak kil gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında kil toprağı görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kil görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işarettir.

Kahve falında killi toprak görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında kil toprak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kil almak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kil maskesi görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüze kil sürmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk alti killari görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir