AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil toprak görmek

Kahve falında kil toprak görmek

Kahve falında kil toprak görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zaferler kazanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kil toprak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Kahve falında toprak kil görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Kahve falında killi toprak görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kil toprak görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kil toprağı görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kil almak hedeflere ulaşamayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kil sürmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze kil sürmek işlerin günden güne artacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kil görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir