AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil maskesi yapmak

Kahve falında kil maskesi yapmak

Kahve falında kil maskesi yapmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kil maskesi yapmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Kahve falında kil maskesi yapmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında kil maskesi görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kil toprağı görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında killi toprak görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak killari görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan kil kesmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak daha çok çalışılacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağindan kil çekmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir