AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kil kesmek

Kahve falında burnundan kil kesmek

Kahve falında burnundan kil kesmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kil kesmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında burnundan kil kesmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kil almak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, rızkından olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde namaz kilmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında namazi ters kilmak yeni ev eşyaları alınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kil sürmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kil görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kil taşı görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında bacak killari görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir