AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta killari almak

Kahve falında bacakta killari almak

Kahve falında bacakta killari almak asla yüksünmeyeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hanenizde bolluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta killari almak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında bacaklarini killi görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağindan kil çekmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak killari görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta killari almak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kil toprak görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet eder.

Kahve falında killi toprak görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kil maskesi yapmak işinde dar boğaza gireceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir