AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu akmak

Kahve falında burnu akmak

Kahve falında burnu akmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kazancının artacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, özgüveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında burnu akmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında burnundan kan akmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnu akmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan su akmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ağzından bal akmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısı akmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında kulağı akmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sütü akmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında irin akmak daha fazla para kazanacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir