AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasindan kan akmak

Kahve falında kafasindan kan akmak

Kahve falında kafasindan kan akmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sevdiğini söyleyeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasindan kan akmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kafasindan kan akmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan akmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağından kan akmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudundan kan akmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ağzından kan akmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kafadan kan akmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında burnundan kan akmak borçlarını ödeyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir