AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan balgam çıkarmak

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, akıllı adımlar atacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak kısmetin bollaşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak günden günde daha fazla stres yapacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir