AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak bereketin geleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, beddua ve ah alacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak güzel evlatlar yetiştireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir