AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, umduğunu bulamayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızda balgam görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulur.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında balgam çıkarmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir