AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun aktığını görmek

Kahve falında burnunun aktığını görmek

Kahve falında burnunun aktığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun aktığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında burnunun aktığını görmek yakın akrabadan gelecek habere, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, haberler alacağına inanılır.

Kahve falında burnun aktığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu kesmek huzuru yakalayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir