AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan sümük çekmek

Kahve falında burnundan sümük çekmek

Kahve falında burnundan sümük çekmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, mal kaybına uğrayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük çekmek gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Kahve falında burnundan sümük çekmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına yorulur.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek saygısını toplayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek istenmeyen olayların olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek işlerine dört elle sarılacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir