AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna küpe takmak

Kahve falında burnuna küpe takmak

Kahve falında burnuna küpe takmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, başarı için fırsatların artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna küpe takmak gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Kahve falında burnuna küpe takmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında burnuna hızma takmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burna hızma takmak küs olduğu kişilerle barışacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir