AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna hızma takmak

Kahve falında burnuna hızma takmak

Kahve falında burnuna hızma takmak bir ömür olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kendi geleceğine, makamının tehlikeye gireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnuna hızma takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Kahve falında burna hızma takmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında burnuna hızma takmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda hızma görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında altın hızma takmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna hızma takmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında hızma bulmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızır as görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir