AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe yüzük takmak

Kahve falında altın küpe yüzük takmak

Kahve falında altın küpe yüzük takmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hem dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine altın küpe takmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe takmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük küpe görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir