AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kulağa küpe takmak

Kahve falında tek kulağa küpe takmak

Kahve falında tek kulağa küpe takmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gıybet edeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, adının fesada karışacağına yorulur.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak yani babasına benzeyeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kulağa küpe takmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir