AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli küpe takmak

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sağlığının da bozulacağına, evlat sahibi olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil küpe takmak bahtının güzelleşeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli küpe görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek enerjisini toplayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renkli yüzük takmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı küpe takmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir