AnaSayfa / Genel / Kahve falında burna hızma takmak

Kahve falında burna hızma takmak

Kahve falında burna hızma takmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, düşmanından kurtulmaya, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, parasının azalacağına inanılır.

Kahve falında burna hızma takmak gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında burna hızma takmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında burnuna hızma takmak özel hayatının da yolunda gideceğine, gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında burnunda hızma görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında altın hızma takmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalettir.

Kahve falında buruna hızma takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hız motoruna binmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında hız yapan araba görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir