AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yeni yollara girileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak saygın ve ünlü biri olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil küpe takmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa küpe takmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir