AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin burnunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin burnunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin burnunu görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin burnunu gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında bubi tuzağı görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında burnu yikamak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalettir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında burnunu sıkmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir