AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun uzadığını görmek

Kahve falında burnunun uzadığını görmek

Kahve falında burnunun uzadığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına inanılır.

Kahve falında burnunun uzadığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında burnu uzamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek sorumlulukların azalacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında burnun uzadığını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal uzamak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir