AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun uzadığını görmek

Kahve falında burnun uzadığını görmek

Kahve falında burnun uzadığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, bereketin ve karın artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile hayatının hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında burnun uzadığını gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Kahve falında burnun uzadığını görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, gergin olacağına delalettir.

Kahve falında burnu uzamak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında boyun uzadığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çok uzadığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların uzadığını görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun uzadığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir