AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çok uzadığını görmek

Kahve falında birinin çok uzadığını görmek

Kahve falında birinin çok uzadığını görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, gururlu bir hayat süreceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çok uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Kahve falında tırnakları uzamak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, insanlarla uyumunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burnu uzamak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun uzadığını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek çok güzel günler görüleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir