AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakların uzadığını görmek

Kahve falında parmakların uzadığını görmek

Kahve falında parmakların uzadığını görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Kahve falında parmakların uzadığını gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında parmakların uzadığını görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarımın uzadığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir