AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu uzamak

Kahve falında burnu uzamak

Kahve falında burnu uzamak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında burnu uzamak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında burnun uzadığını görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında burnu uzamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun uzadığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların uzadığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir