AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun uzadığını görmek

Kahve falında kolunun uzadığını görmek

Kahve falında kolunun uzadığını görmek bilakis malının çoğalacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, onlara sanat öğreteceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, parasal krizler yaşanacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun uzadığını gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Kahve falında kolunun uzadığını görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sakalını uzadığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzadığını görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek işe gösterilen ilginin artacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek işlerinin bollaşacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir