AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında burnun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, küfürlü söze delalet eder.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek istediği arabaya bineceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında küçüldüğünü görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir