AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek şansının geri döneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek refah içinde olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında insanların küçüldüğünü görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyüyüp küçülmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir