AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek işlerine yeni işler katacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında insanların küçüldüğünü görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir